m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 3, 2011

Time Last School

hey my Blogger Reader..sya tau dah trlambat untuk sya update "title" ni bab cuti kolah kan
dah lama start..tapi x pelah bab sya nak kongsi crita ngan korang smua..hri selasa tu 1 kelas rancang nk
wat event last day..n than bla bla bla kutip duit bla bla bla..n than guru kelas bagi "lampu hijau"
at kami smua untuk bwk kamera wee :D haha juz like kanak 2 ribena on that time i thought..hari khamis
yang dtunggu tlah tiba..cehh :p..sya juz sponser kentang goreng bab tau dah mesti laku >.< .. Actually hari khamis ni mcm happy/sad skali gus tau x coz pagi tu kelas kiteorng smua happy 2 mkn 2,snap pic,borak 2 tapi msa time petang lak nak dpat keputusan result finale exam..OMG 2 dup!dap! dup!dap!..n than time rehat tu all my student class g padang skolah letak mkanan atas meja..tuang ais dlm air..banyak g arr..masa yang ditunggu 2 telah tiba :D haha nak menjamu slera..yummy ! sedap weh :p ada mcm 2 antaranya kntang goreng,puding,kacang,keropok,kek,nasi ayam bnyak g laa.. Time 2 ngah mkn tu all my teacher form 1 came n join the party :D im verry thankful to u teacher coz came to our party :D..photographer at kolah ni bnyak..mula la kan tangan x reti duduk diam.mula la nk snap pic org tu org ni..antaranye org yg tulis blog ni skrang >.< haha..snap pic cikgu ngah potong kek.. pastu dah abih mkn..bab pling x dgemari student..apa? gotong royong ==" cehh! n than main 2 baling tepung lak haha abih muka sy ngan kwn 2 muka pnuh ngan tpung..pling x tahan pedih mata weh ! ==" tpi sepedih pdih mata aq ni pon mmang syok laa :).. n than parents start penuh dha at kwasan skolah..dup!dap!dup!dap! nak naik tangga suddenly my friend,Choi throw away that flour..OMG 2!! what u do ! teruk kot kali ni ! hbish tudung ngan muka smua..skali tngok dah mcm zombi..nasib sy x kena sorang ada kwn sya nama mell dia pon kena tpi dia lagi truk huahuahua ^-^..naik kelas bukak tdung..sapu 2 abih tdung..parents smua ushar == " nasib baik la my mom org ke-2 amik result tu lau x mknin lama duduk at situ mkn bnyak org tngok aww ! mummy! thank u! muaahh ! :p..tapi jantung sy Allah je tau bab result exam ada at tangn dah ni n than my mom ckp ohh ! x leh start next year kna g tusyen balik n im juz like :'( truk ka my result? i open it slowly n i baca dia ckp kdudkan dlm klas 11/45..kdudukn lam tngkatan 78/165.. :'( truk la gak bab dulu i dpat no 2 lam klas..but my mummy just coolio she said its okay try again next year..:) n than turun tngga jmpa my 1 kamil friend say gudbye :) see next year..wish happy hliday..naik kreta blah!! >.< but sumpah ! syok last day skolah..i love my school :D


No comments: