m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

March 10, 2012

Best Memory In 2012

Assalamaualaikum dan Salam satu Malaysia readers.

Ya Allah ya tuhanku.Saya tak tahu nak cakap macam mana harini.Hehe.Macam yang
dah plan yang harini nak keluar pegi mall dengan my friends sebab nak celebrate
party Sam and celebrate exam dah habis.Hihi.Pagi lagi saya dah bangun.Cewahh
bersemngat lakatkan.But bangun tidur tak mandi terus on dulu Facebook.

Hihi.Itu adalah rutin harian ku :P.Chat dulu dengan my friends yang nak pergi mall
tu japgi.Than off Facebook terus pegi mandi.Ready semua.Just tunggu my mom datang
ambil saja.Suddenly Ridzuan send massage.Dia cakap ada kata mana? oh ! i know dia dah
sampai mall tu.Mesti dia tengah tunggu saya.But my mom tak balik office lagi.

Dengan kredit buat hal -_- kena jalan kaki pulak pegi kedai sampai berpeluh-peluh.
Than,after dah beli kad topap tu kan dengan kalam kabut send massage kat Ridzuan.But
dia cakap tambah nilai tidak aktif ! hah?! =_= memang dah bengang time tu.Habis badan
semua berpeluh-peluh.

Terbang suda RM5.00.Haishh sayang-sayang.Disebabkan kalut tadi habis cekak rambut
tertinggal atas maja make-up.Alahai nasib T_T.Than sampai kat sana,terus on the way
pegi Secret Recipe.My friends semua dah ada kat situ ! semua orang tengok.Aww malu-
malu.Sorry lambat tak sengaja.Hihi nasib diorang tak marah.

Makan-makan.Thanks Sam sebab balanja we all makan.Love you ! lepas dah makan membayar
duit adalah diwajibkan. -_- terus naik atas.Wayang !:D hehe saya paling exited yang
ni.Kiteorang tengok cerita John apa entah yang baru main kat cinema tu? hihi duit
wayang kali ni semua orang shara sebab sorang dah RM20.Ambil yang 3D punya.

Lepas dah pilih seat.Terus semua check no sit masing-masing.Saya tanya Ridzuan.Sit no?
dia cakap no 10 than when i looked back my ticket my seat no 9.-_- ok kawan-kawan
saya nak kenakan saya,Haha semakin seronok la nampaknya Ridzuan :p.Movie tu start pukul
3.10.Oh okay pegi main games dulu.After that my friends semua pegi karoake.Haha.

Only me and Ridzuan duduk kat depan karoake tu ada sofa.Tunggu diorang lama sangat.
Biasalah orang perempuan menyanyi :p haha sampai saya and dia tertido atas sofa tu.
Aww than my friends gerak.Haha kk mesti nanti ada gossip. -_- cerita tu dah nak
start rupanya.Dia teman pegi beli popcorn than kiteorang masuk cinema dulu.

My friends semua lambat la baru nak beli makanan.Kena line up.Haha than duduk kat sit
tu kerja sembang ja dengan dia.Than,my friends semua dah datang.Suddenly off lampu.
Gelap.Semua pakai cermin mata 3D.Terus terang saya cakap yang glasses 3D tu kurang
selesa la saya pakai.Tak puas but memang syok la sebab nampak benda tu macam infront kita ja.

Dalam cinema tu saya tumpu perhatian lebih kepada movie or Ridzuan? oh of course Ridzuan.
Haha.Suka pandang sebelah than tengok saya.Lepastu kacau orang. -_- dia nak pegang
mu hands but takut saya marah than dia tak pegang la haha :p apelah kaww.Malu la tu.
Than keluar dari cinema tu.Semua habis mengadu sakit balakang.Haha.

Duduk lama la katakan.Than my mom pun dah tunggu depan Guardian.Said bye kat Ridzuan.
Dia pun dah nak balik on that time.So memang happy la harini ! sayang Ridzuan and
all my friends !Thanks sebab baca.Stay tune for mores tips and story from me ! bye !
:D

DaMn LoVeR...