m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 10, 2012

contest header/blog comel

Assalamualaikum and hi all ! :D *baling bear*


Banner tu serius comel ! Dengan bear tu.Awww tergoda I ! Haha.Giloss kau Syiffa ! Contest ini dibuat oleh blog creamlovebunny dan ¤čBabyBoo. .


syarat penyertaan
   warganegara Malaysia
 buat satu post tentang ini dan letak banner beserta link blog saya
 follow blog saya dan blog nabihah
 like fan page nabihah
 beri sebab suka blog creamlovebunny ? ( tidak melebihi 50 perkataan )
  tag 3 orang dan pastikan mereka tahu
 letak link post di ruangan komen ( bukan link blog )


TAMAT TEMPOH - 25 DISEMBER 
LIMIT PENYERTAAN 100

 bagaimana owner pilih ?
- berdasarkan header ATAU blog yang comel serta kemas.
- sebab yang menarik dan ikhlas. 


Mudah kan syarat penyertaan ? Hadiah pun hebat ! Seriusly rugi gila if korang tak join !

 hadiah ?






Comel kan hadiah tu ! Jom join okey ?! :D

Sebab saya suka blog creamlovebunny

Saya suka blog creamlovebunny sebab nama blog dia sweet sangat ! Selain itu blog creamlovebunny ni senang nak loading ! Tak perlukan masa yang lama.Line yang ciput pun boleh bukak dengan mudah.Selain itu,background blog creamlovebunny betemakan "putih" jadi bila view blog nampak sangat kemas.Gadget pun tersusun.Langsung tak semak !

Mangsa di tag -----> ! ♥NIENA SOFEA♥ ! , ✿Bila Jari Mula Menaip✿ dan Aisyah Humaira'

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

4 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best k. musim segmen skrg ni.. all da best.

creamlovebunny said...

terima kasih join ^^

Syiffa Roxy said...

Welcome ^^v

Dunia Wilma said...

Good luck ^_^