m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 2, 2012

Contest : TOP BEST PHOTOS 2012

Assalamualaikum and hi all ;) *wink wink*



Cantikkan banner kat atas ni ? Contest ni dibuat oleh Balqis Haryani's Blog® yang comel ni.Aku nak join contest ni.Kerja korang letak gambar yang macam modelling.

"Ciri2 gambar yang boleh digunakan ialah SCENERY  , MODELLING , and NOT food and an animals :'D If korang nak jadikan model gambar korang like aunty korang ke or mommy korang ke Qis benarkan tapi Qis taknak korang ambil or curi gambar dekat tumblr and buat watermark nama korang kay . Be honest :'D"

Tuan yang blog cakap macam tu.So here is my picture :)



Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

3 comments:

Puteri Afiqah said...

gud luck !! :)

Syiffa Roxy said...

Thanks ! :D

yaya lee said...

Segmen yang sama. Goodluck. Mesti menang sebab gambar unik dan cute. Follow and leave comment on mine? http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/contest-top-best-photos-2012.html