m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 18, 2012

Dapat Sim Card Percuma !

 
Tiga hari yang lepas aku ada daftar kat Tune Talk sebagai nak mintak sim card dengan free.Hanya nak mencuba nasih sebab tengok blogger lain semua dah buat and habisnya berjaya :what:.Aku pun join.Tadi tepat 11.45 pagi abang pos laju tekan loceng rumah aku. DING DONG ! DING DONG ! DING DONG ! dalam hati aku cakap ni mesti abang pos laju 

Ternyata hati aku betul ! Aku nampak abang pos laju tu tengah tunggu depan gate.Baik jugak dia sebab sanggup tunggu aku yang lambat bukak gate .Maklumlah aku belum mandi.So ambil satu shawl just cover badan macam tu ja.Kononnya buat macam scarf badan .First time aku tanda tangan kat dalam borang post laju tu !

Agak nervous la.Hihi.Isikan nama,no ic dan tanda tangan.Lepas tu terus bawak masuk dalam rumah.


~Weee dah sampai~


~Bukan dapat sim card free saja surat cinta pun turut diberi oleh Tune Talk :luv:~


~Finally Sim Card percuma dari Tune Talk ! ~

Nak jugak sim card free dari Tune Talk ? klik www.tunetalk.com.Kemudian korang klik gambar raksasa merah yang tengah bukak mulu tu.


Raksasa merah ni lah yang aku maksudkan.Hihi klik raksasa ni then isi semua maklumat fasal korang.Paling penting isi alamat rumah lah sebab sim card tu yang akan dia hantar kat rumah korang.Pastikan betul :what: Semoga berjaya ! 

Syiffa Azlan, xoxox


Comment here

5 comments:

Shamira Farina said...

salam,

klau dh dapat kad sim nnti kena bayar ka?

Syiffa Roxy said...

Wasalam.Tak kena bayar apa pun ! Semuanya free termasuk post laju ! :D

Dunia Wilma said...

Bestnya ^_^

Princess Syazliyana said...

kenapa bila saya letak phone number saya kt situ dia kta invalid mobile number? O.o huwaaa

Syiffa Roxy said...

Princess Syazliyana : Awak pilih no baru ya sebab maybe no yang invalid tu dah ada orang guna ! :)