m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 28, 2012

Haram !

 
Eh ! Macam emosi tajuk entry kali ni.Dalam entry kalini tak ada unsur lucah atau jenayah ya.Harap maklum.Nanti salah faham Azwan Ali datang interview pulak.Pengsan sebulan :what: Kebelakangan ni bila aku blog walking selalu sangat nampak orang complain "SPONSOR PENIPU!" Fuyoo ! Berita panas you olls ! 

Tapi bila korang yang kena sendiri lagi panas mendidih ! Aku dah pernah kena. 


(Sumber : Acc Gmail aku)

Kononnya aku menang Topup.So aku aku dengan gembiranya bagaikan kanak-kanak ribena pegi tebus la dekat gmail.Aku pegi tebus 13 DECEMBER kot :what:Then esok tu elok saja dia balas cakap "Congrats" semua.So aku ingat semua akan berjalan dengan lancar la.Hari-hari aku tunggu.Tapi langsung tak ada topap yang masuk dalam phone :mobile:

Pada 18 DECEMBER aku pun macam pelik kenapa still tak masuk.So aku pegi send lagi email kat dia.Sampai sekarang dah tak balas ! Busy ? Tipu sangat aku baru tengok semalam dia post entry dalam blog:(.Dia cerita fasal Boyfriend dia akan berpindah ke sekolah lain.Kalau ya pun sedih dengan boyfriend tu tolong lah kotakan janji .

Buat syarat suruh Follow/Add/Like semua lah.Bila dah menang tak nak tunaikan? Haram semua tu ! Walaupun tak terlibat dengan wang ringgit tatap haram.Sebab dah menipu orang ? Orang yang kena tipu tu mesti sumpah awak.Awak ingat hidup akan senang buat macam ni ? Kalau batak followers sangat tak payah lah kot sampai nak tipu macam ni. 

Dalam print screen kat atas tu aku rasa macam tak nak tutup ja nama Sponsor penipu tu ! Sebab ini pengajaran untuk dia.Biar malu sikit.Tapi aku tak nak sampai bukak aib orang.Biarlah dia tak nak bagi Topap tu.Nanti mati jawab sendiri.Bye !

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

3 comments:

Hana Nordin said...

tak baik btul la buat mcm tu dkt org . Bongok je -.-

Reiko Masashi said...

perghh! ni sahih nk pnuhkn kotak follower sndri je.. ye lah dia pkir alam maya je snang la nk tipu bgai..

Syiffa Roxy said...

Tulahh.Takpa biar dia jawab kat dalam kubur nanti :')