m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 14, 2012

Pegi Dinner Kat Restoran Seorang Blogger

 

Semalam aku pegi dinner kat restoran seorang blogger ni.Actually dia best friend aku.Haha.Ayah dia baru bukak restoran baru nama "Farid Grill" .Nama Farid tu diambil sempena nama abang dia.Nama best friend aku ni pulak Fira.Before aku nak pegi dinner kat restoran dia aku dah :mobile: Fira.Tapi dia tak jawab.Busy agaknya 

Kiranya aku pegi kedai dia buat suprise :what: Bila aku masuk kedai dia terus macam lambai tangan kat aku macam orang gila happy.Haha.Then dia terus datang duduk sekali dengan meja aku dengan ibu.Salam semua then sembang.Tahulah bila perempuan+perempuan bertemu <3.Eh bukan lesbian ! Mesti wajib bergosip ! 

Aku order Spegetthi and ibu pulak something like chicken chop.Entah lah tak pasti.Memang :luv: sangat spegetthi dia  ! Aku ikhlas cakap.Bukan disebabkan dia best friend aku so aku nak puji masakan restoran dia what tapi ini aku memang iklhas cakap yang makanan tu sedap .Memang berpatutan harga ! Kedai Farid Grill ni kebanyakan western food.My favourite ! :really:


Me with Fira 


My spagetthi  :luv:


Ibu with her chiken chop :teddy:

And for the sure this is not last time aku akan pegi restoran dia :what: Aku dah mula jatuh cinta :luv: dengan spegetthi tu.Hihi.Bye ! 

Syiffa Azlan, xoxo


Comment here

3 comments:

Dunia Wilma said...

Sedapnya spaghetti tu ^_^

Dianaa said...

kemain lg makan2 ye :D

Jaslina Jaafar said...

Haha biasalah :D