m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 11, 2012

Review Followers yang ke #200

Assalamualaikum and hi all :really:

Alhamdulillah ! Akhirnya followers aku dah mencecah 200 followers ! :cry: aku menangis terharu nih.Hihi.Terima kasih kepada blog Wa suka merepek sebab jadi followers aku yang ke 200 ! <3 sikit pipi dia ! Eh dia ni :D kan ? Pandai ja aku pegi kiss pipi.Lol.Lepas stalk blog dia.Aku dapat tahu yang nickname dia Sa and umur dia pun sama dengan aku :what:

:dingdong: hati aku ! Hihi.


Tengok header dia tu.Ada unsur-unsur gangster jugak.Hihi ! Blog ni bertemakan pink/purple kalau tak silap aku ? Entahla tak dapat pasti warna apa.Minta maaf ya owner.Hihi.Blog dia seriously comel dan kemas !




<----- Ini hadiah untuk dia dari saya.Hihi ! bye ! :hi:






Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

4 comments:

sa mic said...

aih aih aih terharu ,kihkih xD terima kasih sayang

Puteri Afiqah said...

tahniah :)

Dunia Wilma said...

Tahniah ^_^
Semoga follower Syiffa semakin bertambah ^_^

Syiffa Roxy said...

Welcome sa Laling! xD ngeh ngeh.Thans to Puteri and Wilma ! :D