m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 22, 2012

Segmen : Aku dan Blog

 :)


Segmen ini dibuat oleh Blog Paly.Sebenarnya dia malas nak buat banner sebab tu just guna gambar tu.Hihi tapi bagi aku okey sangat ! :ribbongirl:

Tentang Diri Saya

Nama saya Nurjasyiffa Impian bt Noor Azlan.Saya dilahirkan pada 1/1/1998.Saya seorang anak tunggal.Saya bersekolah di SMK Convent Father Barre.Saya tinggal di Kedah.Saya suka warna Purple dan Hitam.Im cat lover:cat: ! Hobi saya mendengar lagu dan photographer :camera:.Favourite food saya spegetthi dan sushi.Saya seorang yang pemalu tetapi bila dah kenal saya,saya seorang yang gila-gila .

Kenapa Saya Buat Blog

Saya buat blog sebab nak luahkan perasaan saya dan nak ceritakan tentang kehidupan harian saya.Saya buat bulak sebab saya seorang anak tunggal.Saya tak ada abang/kakak atau adik nak luahkan perasaan.Blog tempat yang baik untuk luahkan perasaan 

5 Blog yang saya suka -----> //PANDABOO , ! ♥NIENA SOFEA♥ ! , N U R H A N I M , Nabila Medan dan Blog Paly 

Syiffa Azlan, xoxo

Comment down here

4 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

slmt bersegmen..sha pun suka nabila punya blog..kemas..dn pink hehe

Myu Angle said...

Salam perkenalan :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

lemon_ieyfa said...

hye ? :D jalan- kat sini dari segmen yang sama :) http://fadedmemories0811.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Paly said...

jemput join segmen blog paly ni :) http://www.paly.my/2012/12/segmen-tadi-dan-sekarang.html