m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 14, 2012

SEGMEN :- JOM KENAL-KENAL SAMBIL FOLLOW

 


Segmen ini dibuat oleh Fara wahidah .Sweet kan banner tu ? :luv:.Teringin pulak aku nak kena angkat macam perempuan atas banner ni .Eh tetiba.Lol.


cara-cara penyertaan

1- terbuka kepada lelaki dan perempuan
2- buat entry tentang segmen ini .
3- letakkan banner diatas dlm entry korang dan backlink ke entry ni .
4- wajib follow peserta dlm group korang *bace bahagian note no.1*
5- isi details ini dalam blog korang . *copypaste* 
nama :-
umur :-
tempat tinggal :-
tarikh lahir :-
5- tinggalkan link link entry korang kat komen box farah . di shoutbox takkan dilayan ;)


Tujuan segmen ini dicipta untuk menaikkan jumlah followers korang  so memang tak rugi bagi siapa yang join.

Nama :Nurjasyiffa Impian bt Noor Azlan
Umur :14 tahun
Tempat tinggal :Sungai petani,Kedah
Tarikh lahir :1/1/1998

Syiffa Azlan, xoxo 

Comment here

3 comments:

Amalia Husna said...

Hey dari segmen yg sama (:
http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-kenal-kenal-sambil-follow.html

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen ^_^

Syiffa Roxy said...

Done follow ^^v