m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 5, 2012

Segmen Siapa Paling Jujur

Assalamualaikum and hi all :D *lambai tangan*


Comel kan banner dia.Canti ja.Terus teringin nak join ! Segmen ini dibuat oleh blog bajuwarnacoklat.blogspot.com .Tarik tutup BELUM DITENTUKAN LAGI.Soalanya -


  1. apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : Aku akan cover cun cakap "tak apa sambil buat fake smile"
  2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar : Pernah
  3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan : Pernah,dia siap heboh satu kelas lagi
  4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa : 2/12/2012.Sebab kena marah dengan ibu aku
  5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :Tembam
  6. berapa berat badan you sekarang :55 KG
  7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :Sound orang yang buat aku marah tu
  8. matapelajaran paling k.o masa sekolah : Mathematic !
  9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan : Pernah time darjah 4,siap tarik rambut lagi
  10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) : Masa darjah 4
  11. you pertama kali couple masa umur berapa : 12 tahun
  12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila : 3 bulan pada 2010
  13. last you putus sebab apa : Sebab aku nak belajar dulu
  14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa : Sebab aku nakal sangat
  15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : Online,tengok tv dan dengar lagu
  16. keputusan upsr you : 4A 1B
  17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa : 24 sebab dah matang :P
  18. you selalu berangan tentang ape : Tentang aku jadi penari hip hop
  19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : Jerawat naik
  20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : Orang lelaki mengaku face to face sukakan aku
  21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia : Blogger //PANDABOO sebab dia banyak bagi moral dalam blog
  22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking : Blog yang lambat loading
  23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook : Masa 2012.Buat sebab tak nak ketinggalan zaman
  24. you selalu bangun tidur pukul berapa : 11 pagi
  25. kritikan terhadap blog saya : Kemas dan aku paling suka header blog ni

Mangsa di tag -----> 
❤ online diaries ❤

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

10 comments:

vendettatraveller said...

terima kasih sebab sudi join :D

Syiffa Roxy said...

sama2 :D

vendettatraveller said...

ada sponsor baru . follow and like page dia keyh :D

Aten said...

follow back

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

Syiffa Roxy said...

Saya dah follow dan like page dia :D

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

eqa sulaika said...

dri segmen yg sama :)
http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

tema pink hitam :) chantekkkk

Syiffa Roxy said...

Done follow back ! :D