m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 7, 2012

Spend Day With My Cousin !

Assalamualaikum and hi all :D *angkat kening*

Semalam aku memang tengah boring gila.Time tu tengah blogwalking.Memang tak ada mood sebab berukband buat hal.So suddenly my cousin call.Dia ajak pegi karoake kat Amanjaya Mall.It's kinda cool because mall tu berhampiran rumah aku.Muahaha.So at first aku cakap "Sorry lah tak boleh pegi kot sebab tak ada duit.Maklumlah cuti sekolah duit pokai" haha then dia cakap nak belanja !

Aku pun terus on la ! Pukul 4.30 petang dia datang ambil aku kat rumah.Then cari parking semua.Memang full orang semalam.Entah kenapa.So we all decide ambil normal room.It's about 1 jam RM 25 ringgit.Mahal sebab hari weekend.Kalau hari biasa just RM 18.Kalau tak nak ambil ikut masa pun boleh.Satu lagu RM 2.Dapat bilik no 30.

At first masuk tu kan serius nampak macam rumah hantu ! Muahaha gelap.But cantik dengan lampu dekat tepi tu.Macam disco pun ada weh xD so cari bilik no 30.And masuk.Agak terkejut bila tengok bilik dia besar,cantik and selesa ! Even it is normal room ! Boleh bawak satu family datang lah ! Memang cantik sangat decoration ! Kalah Eric Deco xD
~Cousin !~ From left Ika,Pinat and Syafiza
~Pinat with Me.Luls~
~Touch skirn gitu :P~
~Time ni tengah nyanyi lagu We Never Getting Back Together by Taylor,Muahaha~
Lepas karoake kan terus rasa dahaga.Maklumlah melalak sampai tak ingat dunia.Then pegi Chatime.Haha again Pinat belanja me.Aku ambil Chocolate Hezelnut Milk Tea with bubbles topping.And Pinat ambil Cream Caramel ! Okay jangan ambil Cream Caramel tu ! Serius tak sedap.Haha.Rasa macam teh ais tampa gula tahu ?


Dah nak maghrib so my cousin hantar balik rumah.Suddenly Pinat nak buang hajat haha.Gila lah.So we all masuk rumah aku.Sementara tunggu budak tu buang hajat we all semua tengah layan Ombak Rindu kat Astro Citra.Baru bukak 5 minutes ibu dah nangis.Luls -,- lepas budak tu dah selesai buang hajat ibu decide nak bawak my cousin pegi dinner.

Makan makan makan makan makan sampai perut buncit.After that terus balik rumah layan lagi blog.Muahaha.That's all.Bye ! :*

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

3 comments:

Hidayah Bach said...

enjoy betul..!

dah lama tap pi karok..

gian pulak bila tgk adik2 hehe..

kinara kinatara said...

huhu..kina pollow sini ya:)

Syiffa Roxy said...

Hihi ! Nanti pegi la karok ! Boleh release tention ! ^^v