m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 20, 2012

Year End First GA by FNZ

 


Comel kan banner kat atas ni ?  Giveaway ini telah dibuat oleh blog FNZ.Aku nak join giveaway ni sebab tak banyak syarat yang dikenakan :what: Senarai hadiah pun aku tengok semua awesome gila .Jom join cepat sebab giveaway ini berlangsung pada 18 December 2012 - 01 January 2013 *mungkin di-awalkan*

Mangsa di tag ----->  //PANDABOO , Fiqah Hamed , Ceritera Eryn @_@ , Super Awesome Blog , Izzah Ismail , RaaRocherr... , Hansya Amie , chirp chirp! , Izzah Liyana , ! ✿ opZZpinky ✿ ! , The Sweet Sour Life , Teenagers Story dan AinulRaihanah

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

2 comments:

Suue said...

Assalamualaikum and Holla! Sue terjah sini dr GA sama n follow. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik tak? Best tau!
http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak buat orang tu happy sempena birthday dia? Nah! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak perasan blog kita awesome? Ahaks! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Ni last okay. Haha. Ada rasa nak mengarang cerita tak? meh la join, sambil2 tu baca la yg sue punye jugak oki ;) http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bye!

Fatin Nabila said...

Ramainya awak tag. Thanks join! Anda mungkin bertuah. Promote lagi untuk menjadi top refferal dan buat entri se'kreatif' mungkin ^^V