m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

February 24, 2012

Foster The People - Call It What You Want



Assalamualaikum dan Salam satu Malaysia peeps ! semua sihat? Alhamdullilah.Bagi yang tak
sihat tu saya doa kan korang cepat sembuh okay ! Ya secara rasminya esok pelajar-
pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Father Barre bakal membakar kalori
dengan banyak sekali ! haha cewahh xD.

Habis la otot-otot semua.Sapa agaknya akan menang hah? haha agak-agaknya sapa?
*ehen-ehem*.Saya la!! xD perasan gila kan? hehe.Tak da la sepanjang 5 tahun
berpengalaman menyertai merentas desa ni takda la pulak saya ni dicalonkan
sebagai pemenang. :P

Setakat serta tu boleh la.Mula-mula lepas cikgu lepaskan tembakan pistol cewaahh semua
bersemangat lari time dah lepas gate sekolah tu semua dah tercungap-cungap.Bayangkan?
baru melepasi gate sekolah.Belum lari 5 minit lagi.Hihi.Tengokla betapa manjanya
otot-otot remaja sekarang?

Dan lagi satu kan,kenapa mesti nama merentas desa? kenapa tak merentas bandar sebab
kita kan duduk kat bandar.Hihi takda sapa boleh jawab soalan tu? sapa boleh memang
ornag tu pro la kan.Hihi.Tujuan saya bagi lagu kat atas tu sebab nak korang enjoy
lagu tu ! memang best gile ! tu lagu fevret saya sekarang ! Call It What You Want-Foster The People.

My top favourite artist now :

1)Foster The People
2)Maroon 5
3)Bruno Marz
4)Katy Perry
5)Rihana.

Hihi.Saya peminat tetap ni.Untung la kan diorang ada fans tetap macam saya ni.Haha *loud of lough*
memang kuat perasan kan saya ni? xD sekali sekala tak boleh ka wahai reader sekalian.Okay,nak rehat
kan otot sekejap.Nanti takut-takut tengah lari pengsan.Nah ! satu lagi masalah.Hihi k bye !

DaMn LoVeR...

No comments: