m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 19, 2012

1st Segmen : I'll Know You And You'll Know Me

 


Segmen ini dibuat oleh blog ❤Wɑиɨєγ Sтღʀγ❤.Korang just perlu cerita tentang kehidupan korang atau apa saja yang terlintas dalam fikiran korang ataupun secara spontan.10 pemenang yang menarik hari Wani akan direview :luv:.Menarik kan ? Jom join 

Kehidupan saya

Nama saya Nurjasyiffa Impian bt Noor Azlan.Saya pernah tanya kenapa nama saya ada Impian dekat parents then diorang cakap memandangkan parents saya dah berkahwen 10 tahun baru menagndung saya.Jadi ini adalah impian diorang.Hihi.Saya dilahirkan pada 1/1/1998.Im Arab and English blood.Saya seorang anak tunggal jadi sebab tu saya memilih blog sebagai tempat luangkan masa yang ada.Hihi.Saya bersekolah di SMK Convent Father Barre.Warna kegemaran mestinya Hitam dan Purple.Kawan baik saya ialah Shuhada.Idol saya ? Tak lain tak bukan Adam Levine :what: Di dalam Twitter atau Facebook memang nampak saya ni peramah gila.Tapi yang sebenarnya kat luar saya seorang yang pemalu dan pendiam.Hahaha.Im cat lover ! :cat:.Hobi saya bermain guitar dan berangan menjadi puteri raja :princess:.Hihi.Tahun depan saya bakal menduduki Penilaian Menengah Rendah (PMR) doakan saya berjaya ya ! Saya nak tengok parents saya menangis kerana bangga dan bukan kerana saya gagal .

Link Twitter dan Facebook ada kat tepi disebar kanan ni ya  ----->

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

3 comments:

Nur Wanie said...

Thanks ya for join :D

Puteri Afiqah said...

selamat bersegmen :)

Nur Wanie said...

salam , Segmen ni baru 3 org yang join .. tolong promoted boleyh ? thanks :D