m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 17, 2012

26th Birthday Giveaway by ShidaR

 <3


Giveaway ini dibuat oleh Dunia sebenar Shida.Omg !  Entah kenapa aku rasa exited join givaway ni.Hihi.Okay tipu.Aku tau kenapa aku exited .Aku exited sebab 60 peserta awal yang join giveaway ni akan dapat Mini Calander Exclusive dari akak Shida ! Dia buat Giveaway ini bersempena birthday dia yang ke-26 tak lama lagi.

Ucapan Hari Lahir Untuk Shida :birthday:

Walaupun saya tak berapa kenal dengan akak tapi saya dapat tahu yang akak ni baik.Buktinya akak tak sembunyi tentang umur akak.Hihi.Kalau saya nak mengaku muda macam Jeniffer Lopez tu.Semoga akak menjadi anak yang baik dan isteri yang baik mungkin pada masa yang akan datang ? Hihi.Saya tak tahulah akak dah berkahwen atau tak.Semoga akak berjaya dalam hidup akak dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT.

Tarikh Tutup : 31 December 2012 (18 - 31 dec 2012)  kalau peserta melebihi 60++ akak Shida akan umumkan pada 5 January 2012 :)

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

3 comments:

Dunia Wilma said...

Good luck ^_^

Emas Putih said...

sy follow sini ..
http://www.kisahemasputih.com/

shidaR said...

admin singgah ya dear :)
thanks sebab sudi join GA simple ni yg berlangsung selama 10 hari.
calendar exclusive tu admin dah pos ye akan dapat dalam bbrapa hari ni,
so gudluck untuk pnmbahan hadiah jika mng nnt..kptsan admin akan kua pda 5 jan 13, tahniah k~!

admin,
www.duniashida.com