m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 10, 2012

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma

Assalamualaikum and hi all :D *hulur sandwich*


Comel kan banner tu ? Hihi.Contest ini dibuat oleh Akma dan Yanie.Aku ditag oleh Yanie untuk join contest ni.Terus naik semangat nak join bila nampak 

"KAMI MEMERLUKAN 35 orang PEMENANG !!!!!!"

Haha.Banyak  untuk dimenangi !

Sejak bila berjinak dalam dunia blog ?

Sejak 9 August 2011

Kenapa berblogging ? Best tak?

Saya berblogging sebab pada mulanya nak luahkan perasaan saya.Saya anak tunggal.Nak luahkan pada perents teramat lah private.Haha.Tak semua parents faham.Nak luahkan pada kawan baik orang cakap zaman sekarang semua orang tak boleh percaya.Sesetangah ja yang baik.Jadi sebab tu saya prefer luahkan dalam blog :) Best sangat dapat berblogging ! :D

Harapan pada blog di masa akan datang ?

Harapan saya nak tengok blog saya mencecah sekurang-kurangnya 1k.Bukan bajet famous tapi just harapan ! xD *ayat cover*


Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

2 comments:

Nik Ainaa said...

awak ditag http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah.html

jemput join segmen saya diblog :) http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

Qaseh Hafizah said...

Good luck dear :)

jom join ni
http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html