m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 6, 2012

Doodles Background From Me !

Assalamualaikum and hi all :D *lambai tangan*

Eh ? Aku pandai buat doodles? Hihi.Maybe or not ? Semenjak aku ada bff yang pandai melukis ni terus datang minat nak lukis dan buat doodle bagai.Aku try buat.Tapi doodle yang aku buat ni khas untuk background.Aku tak pandai sangat nak buat doodle macam "orang" tu sebab aku pernah buat and hasilnya macam orang lidi.Muahaha.

So this is my first doodle that I've try

~First doodle~

Paling tak boleh blah dengan awan tu.Serupa macam cucur kodok *tutup muka*.And tak ada kena mengena matahari tu nak senyum dekat kau ! Muahaha aku memang.Kucing tu pun ekor macam benang ja.Aku sendiri yang complain ni belum orang lain xD


Sinopsis doodle pertama 

Perempuan tu tengah jalan dekat taman sambil makan ice cream.Tiba-tiba ice cream tu jatuh dan lelaki tu ternampak ! Perempuan tu sedih kemudian lelaki tu dapat idea.Lelaki tu pegi belikan ice cream yang baru dan mereka berkenalan lalu jatuh cinta.

Wah ! Macam pengarah filem cinta pulak aku.Ada bakat nak ganti David Teoh atau Yusuf Haslam tak ? Haha.Okey ini doodle no 2.

~Second doodle~

Jangan tanya aku kenapa doodle ni semua tak pakai baju.Maklumlah belum pandai dalam bab ini you olls.Haha.

Sinopsis doodle kedua

Perempuan tu tengah berpegang tangan dengan boyfriend dia kemudian lelaki yang pakai topi macam Justin Bieber tu jealous.Satu hari,perempuan tu nampak boyfriend dia comolot dengan perempuan lain ! Kira curanglah.Perempuan itu sedih dan menangis.Lelaki macam Justin Bieber tu pegi pujuk dah akhirnya mereka bercinta.Kemudian kekasih lama perempuan itu menyesal sebab dia kehilangan perempuan yang menyayangi dirinya.

Cewahhh ! Nak menangis dah dengar ? Confirm menangis sampai tak cukup tisu kan.Ombak Rindu pun kalah.Muahaha.Sudah la mengarut ! Cousin aku terjumpa doodle ni dalam lappy aku.So dia curi and letak as background Twitter dia.Aku agak bangga bila dia cakap "Laa,ingat doodle tu ambil from Google".And dia tak percaya yang aku buat sendiri -_-

Haha enough merepek meraban.Bye ! :*

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

1 comment:

mira amira said...

weyh..ajar aq buat blog sat...blog ang cute...blog aq huduh...please? *buat muka cute* anyway ni amira pendek muahahahaha