m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 3, 2012

Dress and Domain giveaway

Assalamualaikum and hi all :D *hulur ice cream*

Giveaway ini dibuat oleh -----> ! Amer Corner

Blogger Amer Corner ni ada buat satu Giveaway.Rajin betul dia.Baru-baru ni dia baru pilih pemenang untuk giveaway sebelum ni.Sekarang dah buat GA baru.Sayangnya aku tak sempat nak join GA dia yang sebelum ni.

TARIKH TAMAT - MASIH BERBINCANG DENGAN PARA SPONSOR

Syiffa Azlan, xoxo

Comment  here

2 comments:

Hamir Rahman said...

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

Nurul Atiqah said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html