m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 9, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

Assalamualaikum and hi all ! :D *lambai tangan*


Segmen ni dibuat oleh blog Puan Aisyah Humaira' .Entah kenapa aku minat sangat dengan banner tu ! Eh bukan minat suami Kak Aisyah ni.Cuma aku minat bear tu haa.Comel sangat ! And kak Aisyah pandai hias header dia.Serasi dengan blog dia !

Syarat Utama

  • Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang
  • Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
  • Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dan link kan ke sini
  • Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.
DUE DATE - 31.12.12 [Tertakluk Kepada Perubahan]

Jumlah followers comel semasa join segmen ini - 167

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

24 comments:

Eira Aikawa said...

Dari segmen yg sama..
Eira follow sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

emma michiyo said...

dari GA yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

emma michiyo said...

dari GA yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

nurulakmal said...

main folo-folo. :)

http://nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Nurul Iman said...

dr segment sama. jom folo & kunjung sy. :)
http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

Dunia Wilma said...

Kunjungan Wilma dari segmen yang sama...
Selamat bersegmen ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Nur Ilyani Abd Munir said...

As salam, jemput baca

http://sulamansolehah2.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html

salam ukhwah!

Arrien ::@man!:: said...

salam..dari segmen yg same..done follow awk.. jemput ke blog sye pulak yea :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Farra Izzaty said...

jemput join:) http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

aisyah humaira' said...

senarai peserta dah ada !
JOM BW SEMENTARA TUNGGU SEGMEN TAMAT !

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

nasriz fardisza said...

bw sini dr segmen yg sm...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

cik farah said...

Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

beloGIsam said...

salam kenal,, dari segmen yang sama,, datang menziarah new blogger, follow u

secret of us said...

hai …dari segment yang same^^good luck yer..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Cik Lady :) said...

Datang melawat dan follow group 3..
Feel free to visit mine :)

Syaz Blackrose said...

datang BW sini dr segmen yang sama. follow blog ini juga.
jemput datang blog saya
http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html
Oh jgn lupa follow balik yer..
bersama2lah kita ramaikan follower kita

p/s saya masukkan juga blog ini dalam bloglist saya jemput juga utk kenalan baru
http://aishakhirr.blogspot.com/

ecah said...

salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
jom share ur 2012 memory..klik >>

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Wilma Shana said...

join segment ni juga..btw da follow awak^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

Farah Annur said...

dari segmen yang sama..done follow sini

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Soffiya said...

Salam , drop here. me , i will you back http://maryamsoffiyah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Purplelicious said...

Salam , singgah sini . Dari segmen yg sama , Do follow me i will follow you back :)
http://capturethestory.blogspot.com/

Nurul Najihah said...

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

BaiYah said...

datang dari segmen sama..done follow blog cute ni
http://indahsutera0605.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html