m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 22, 2012

Short segment : ASD by hanim and fiza

 :hi:


Cun kan banner yang dibuat oleh hanim dan fiza ni ? Hihi.Aku telah ditag oleh Hanim untuk join Segment ni.I kena tag oleh Tuan punya Segment you olls ! *kembang* .Jom join sekarang okey sebab banyak  ohsem menunggu ! Antaranya -


(Hanim : Review blog 5x pemenang)
(Fiza : Topup RM10 [3], RM3 [2])

1. Norhanis : Bloglist [6]
2. Shah Irwandy : topup RM10 [1], RM5 [4], review blog [3], bloglist setahun [5].
3. Wanny : Cursor [2]
4. Sharina Elyana : Edit blog [1], review blog [1].
5. Farah Fauzi : Bloglist sebulan [3].
6. Farah Naimah : Doodle [3].
7. Miss NR : Review blog [3], Bloglist kekal [3] dan cursor [2]
8. Rodiyatul Akmar : Topup RM5 [2].
9. Hidayatul Afzam : Bloglist sebulan [3], blog review [3].
10. Nurin Athirah : Review blog [6].
11. Jannah Azhar : Cursor tulisan [5], bloglist [10]
12. Tashyra Sha : Blog review [4]


Orang yang saya suka - Keluarga


Ibu engkaulah ratu hatiku
Bila ku berduka engkau hibukan selalu

Yeah,that's ibu.Dah tentu saya sayang dan suka ibu saya sebab dia yang mengandungkan saya selama 9 bulan 10 hari.Dia yang bersusah payah melahirkan saya.Dia yang telah menjaga saya selama 14 tahun di atas muka bumi ini.Dari kecil dia memberi tunjuk ajar.Tipulah kalau saya cakap ibu tak pernah pukul saya.Maklumlah saya ni nakal sikit.Tapi saya tau kenapa ibu memukul saya.Ibu memukul saya sebab dia nak anak dia menjadi seorang yang baik dan tak akan mengulangi kesalahan yang sama pada masa hadapan.Sejujurnya dia adalah Idola saya di rumah.Saya nak mencontohi ibu yang sanggup bekerja kadang-kadang sampai malam semata-mata nak mencari rezeki untuk keluarganya.Langsung tak mengeluh.Bila balik kerja walaupun penat masih sanggup melayan saya yang nakal dan comel ni.Susungguhnya syurga bagi seorang anak terletak pada telapak kaki seorang ibu :')

Haaa.Tulis blog kalini beriringi dengan air mata.Ya Allah aku sayang sangat dengan ibu :cry:.Ops ! Sedih pulak.Hihi that's all.

Mangsa di tag -----> Jaja Sutera , Super Awesome Blog dan R A A R O C H E R R

Syiffa Azlan, xoxo

Comment here

1 comment:

Nur hanim said...

Terima kasih join (: