m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

March 22, 2012

Everythings More Better With You

Asalamualaikum dan Salam satu Malaysia readers.

Good morning,afternoon,evening,night and supper.Ikut la time bila korang baca blog
aku ni.Hihi.Eh tittle blog aku hari ni macam lagu Big Time Rush tu kan? ooo...baby
it's fell right everythings better with you...haaa dah-dah mula la nak melalut.
Kalau nak nyanyi sila pergi ke uji bakat Mentor. x)

Minggu ni mood aku agak spoil.Aku tak tau kenapa bulan ni ramai sangat anak dara
di luar sana yang sama nasib dengan aku.Nangis tampa sebab? kan? pernah tak?
beberapa hari yang lepas aku nangis 2 jam tak henti-henti sampai aku tertido.
Bila ibu aku masuk bilik dia tengok atas katil and lantai penuh dengan tisu.

Dia cakap kenapa banyak sangat ni? than nasib aku boleh cover.Aku cakap yang aku
no selsema.Nasib la nasib aku baik sebab time tu memang aku ada selsema pun.
Fuhh selamat boleh cover.Kalau la ibu aku tau yang aku nangis.Huhh gabai gila
kot.Aku tak suka bila orang tengok aku nangis. :)

Aku nangis sebab phone superhero aku meninggal :'( hurmm tak boleh massage dengan
dia and tak boleh dengar suara dia dah.Aku boleh jumpa dia seminggu tiga kali saja.
And it's not enough for me.Boring gila dia tak ada dalam hidup aku walaupun satu
hari.Tapi selamat sebab aku still boleh sembang dengan dia dalam laman muka buku. :D

Ehehe.Kesian dia duit syiling banyak terkorban dekat public phone depan sekolaj.Haha
semua ni untuk aku ka Ridzuan? awww aku terharu dapat kawan rapat macam kaw ni !
tunggu Isnin ni tau kita pegi jalan-jalan.Aku nak lepas rindu cukup-cukup kat kaw !
aku anggap ni semua ujian Allah untuk diri aku.And aku pasrah.

Haritu aku pergi tengok movie cerita 7 Petala Cinta.Cerita tu memang best la jugak.
But time aku tengok tu tak ramai sangat orang sebab time tu semua orang kerja and
sekolah.Ada la 18 orang kot dalam cinema tu.Than aku,memang suka duduk sorang-
sorang kalau tengok movie.

Memandangkan depan aku tu penuh dengan kerusi yang tidak bertuan so,aku mula la pandai-
pandai ubat seat.Haha x) aku pegi depan sikit dari ibu aku.Than aku tengah hentam popcorn.
Tetibakan datang satu family ni diorang asyik tengok aku saja.Okay ! aku mengaku aku
memang ketar and malu dah sebab aku tau mesti aku duduk seat diorang.

Than aku bangun aku menginjak lagi 3 seat dari kanan aku.Bagi family tu duduk.Terus
aku tak makan popcorn sebab teramatlah malu.Haha,padan muka aku.Sampai la lampu dah
tutup baru aku continue makan popcorn.Than bla bla bla habis ! :D cerita tu memang
best.Cerita orang Islam. :D Thumbs up for you ! hihi.

Thanks all sebab sudi baca blog aku ni.Stay tune for more story and tips from me.Hihi.
Bye ! :D

DaMn LoVeR...