m
e
s
s
a
g
e
FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics

December 25, 2012

Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia and Husna

 :hi:


Segmen ini dibuat oleh Husna dan Syazlia.Simple sangat kalau korang nak join Segment ni.Hanya perlu jawab soalan yang diberikan.Cepat join sebab Segmen ni hanya 3 HARI ! 


1) Nama kawan baik : Nur Shuhada Syiffa bt Kahardy 
2) Umur : 14 tahun
3) Tarikh Lahir : 24 December 1998 
4) Bersekolah di : Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Father Barre
5) Sifat yang korang suka mengenai kawan baik korang : Seorang yang kelakar dan membantu 
6) Sejak bila berkawan baik : Sejak 2011 :what:
7) Kenangan yang paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik : Masa tu kitaorang tengah on the way pegi Restoran Ayamas.Tiba-tiba ada anjing kejar kitaorang.Kita orang sampai lari masuk rumah orang 
8) Ucapan untuk kawan baik korang : You are my bestfriend until death In Shaa Allah if Allah will it.Kau jangan tinggal aku.Sebab banyak kenangan kita bersama.I love you Shuhada :luv:

Syiffa Azlan, xoxo





















Comment here

4 comments:

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen ^_^

Sue Azmi said...

Assalamualaikum and Holla! Sue singgah dr segmen sama. Nak lawat sue tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-bestfriend-by.html
[Nak promote siket ek, tuan tanah (Y)]

Nak iPod tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/wak-gelas-first-ga-2ndhand-ipod.html

Nak hadiah awesome? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak happykan birthday girl tak? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Ni last ek? Nak asah bakat yang terpendam tu and tak tahu macam mana? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

K, bai! :D

Husnalyas said...

syiffa, thanks sudi join segmen kami. syiffa boleh check link syiffa ade atau x dalam senarai pserta. kalau x de, komen kat sane k. tq :) http://nursyazlia.blogspot.com/2012/11/new-look_15.html

Husnalyas said...

awk, tahniah awk t'pilih bg kategori random.org. awk diminta utk hntar detail scepat yg mgkin kpd syazlia http://www.facebook.com/NurSyazlia.A.A.A :)